Wie zijn wij

HomeWie zijn wij

Wie zijn wij achter Vakantiehuisverhuur.EU

Wij zijn Rudolph en Anja Smits en wonen in Mijdrecht, een dorp op 20 km van Amsterdam.

In 1995 kochten wij een vakantiehuis in de Belgische Ardennen en gingen dat via internet verhuren. Dat verliep succesvol waardoor deze dienst ook andere eigenaren is aangeboden. Deze site is inmiddels de 3e versie want internet is veranderd en de site moet meegroeien met de veranderde eisen en wensen van deze tijd.

In 2013 werd ons team opnieuw versterkt met twee
Junior-adviseurs Kinderspeelgoed. Giovanni (groen jasje) werd benoemd tot CTO (Chief Toys Officer).Rudolph en Anja Smits
Erik en Melissa en Jack
Alex, Nadia, Giovanni en Milan

Mijdrecht, Nederland
Telefoon

Heeft u een opmerking of een vraag? Wij ontvangen ze graag via het contactformulier


Een bijzonder woord van dank aan Wouter van Dijk, eigenaar van DutchSEO die geheel belangeloos een aantal aanbevelingen heeft gedaan om de site zoekmachine-vriendelijker te maken.

Ook uw vakantiehuis op vakantiehuisverhuur.eu?

Dat kan! Juist omdat we hier aardigheid in hebben zijn wij op zoek naar eigenaren van vakantiehuizen die via deze site willen deelnemen. Ook andere landen dan op deze site aanwezig worden graag verwelkomd.
U kunt kiezen uit 3 opties namelijk een basispakket (alleen een sitepagina) of ook vermelding van dynamische informatie als beschikbaarheid en huisbeoordelingen. In het basispakket linken wij door naar uw eigen site. Belangstelling? Lees er hier nog meer over. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Voor meer achtergrondinformatie: join my network on LinkedIn!
(Rudolph Smits / ABNAMRO of vakantiehuisverhuur).www.vakantiehuisverhuur.eu                 
 
 


       of vind ons op

 
v8.5/c 49:09