Nieuwsbrief VHV.eu

  • Nieuwsbrief 1 -
  • Publicatiedatum: 15-1-2017


De mooiste Ardennen last minutes
Misschien is de winter wel de mooiste tijd in de omgeving van onze Ardense huizen. Als het sprookjesachtig stil is in de bossen en op de heuvels rondom La Roche. Kom langs met familie of vrienden, trek een dikke jas aan en verken de omgeving. Warm daarna op in het restaurant met een kop hete chocolade, dat is pas 'ouderwets gezellig'!
Boek daarom nu uw winter last minute. Op weekend en midweken met aankomst binnen 3 weken ontvangt u voor bijna alle huizen 20% korting op de huurprijs.XalgeboektX

Meer zin in een week voorjaarsvakantie?
De reden om deze week vrij te nemen is behalve een onderbreking van de sombere wintermaanden, de wens van veel mensen om dichtbij op wintersport te gaan of om carnaval te vieren. Misschien ook iets voor u? Wij hebben nog voorjaarsvakantieweken beschikbaar en bij ons tegen een laagseizoentarief. Een andere periode kan natuurlijk ook, veelal met kortingen. De huidige aanbiedingen in België vindt u hier.XalgeboektX

Skiën of liever langlaufen?
Baraque de Fraiture is met zijn 652 meter hoogte het hoogst gelegen skigebied van België en tegelijkertijd ook een van de weinige. De drie afdalingen kennen in totaal een lengte van twee kilometer. De langste is 900 meter. Aan beide kanten van de (goed verlichte) piste bevinden zich sleepliften. Voor geoefende skiërs is Baraque een mooie gelegenheid om te oefenen ter voorbereiding op het echte werk. De omringende bossen en weiden zijn verder een ideaal langlaufgebied door de vele gespoorde loipes, maar ook wandelaars komen hier aan hun trekken met speciaal geprepareerde wandelpaden. Bezoek deze site met sneeuwhoogten om te zien of de piste en loipes van Baraque geopend zijn.

Een nieuw huis niet ver van Baraque
Nou, dat komt mooi uit. We bemiddelen sinds kort ook voor Le Gîte Ardennais. Een 300 jaar oud huis maar nu aangepast met alle moderne confort en geschikt voor groepen tot 24 personen. Meer over dit mooie huis leest u hier. Voor kleinere gezelschappen hebben we natuurlijk nog al onze vakantiewoningen voor tot 8 personen. Hier staan ze op een rij.

Tot slot
Heeft u een vraag over een huisje, een aanbieding of over een evenement in de omgeving van onze huizen, laat het ons weten. Waar mogelijk helpen wij u graag.