Nieuwsbrief VHV.eu

 • Nieuwsbrief 2 - Zomervakantie Ardennen
 • Publicatiedatum: 13 juni 2022


In de Zomeruitgave van deze nieuwsbrief
 1. Ardennen: ontstressen na Corona
 2. Beschikbaar Zomervakantie 2022
 3. Ideeën voor een gezinsvakantie

Ardennen: ontstressen na Corona
Vanaf 23 mei 2022 gelden er enkel nog maatregelen voor reizigers naar België die vanuit een land met een heel hoog risico komen. Echt voorbij is de Coronacrisis helaas nog niet maar Nederlanders ondervinden in de Ardennen daarvan momenteel geen enkele beperking meer. Met de benzineprijs nog behoorlijk lager dan in Nederland zijn er dan ook best veel redenen om in de zomervakantie in ons buurland te verblijven.
Hieronder vermelden we de huizen met nog beschikbare perioden in juli en augustus. Voor wie van de zomer van de Ardennen genieten wil bieden vooral Beffe-HR en Beffe-2 nog meerdere kansen.

 
Beschikbaar Zomervakantie 2022

 
Beffe-HR
 
Leuk vakantiehuis voor 4 personen, een stenen huis met CV. Rondom bomen zodat in perioden met veel zon ook de schaduw gezocht kan worden. Wifi is aanwezig.
Deze vakantiewoning ligt buiten de bebouwde kom in het parkje Bois d'Arlogne. Géén vakantiepark maar een kleine verzameling vakantiehuizen.
 
 
Beffe-HR 4 personen
 

 
Beffe-2
 
Vakantiehuis Beffe-2 voor 6 personen, een stenen huis voor wie ook een sauna wil. Dit vakantiehuis heet "Murmure de l`Isbelle" genoemd naar een vlakbij stromend beekje. Deze comfortabele vakantiewoning staat op een terrein van circa 1600 m2 en is het laatste huis aan een doodlopend straatje.
 
Beffe-2 6-8 personen
 

 
Magoster-RJ
 
Vakantiehuis Magoster-RJ voor 6 personen, buiten de bebouwde kom, in agrarisch gebied, met de achterkant tegen groot bosperceel, onlangs vernieuwd interieur. Tegen kleine vergoeding te huur 2 MTB's.
 
Magoster-RJ 6 personen
 

 
Beffe-LV
 
Oud-boerderij getransformeerd naar luxe onderkomen voor maximaal 12 personen. De voormalig kalverstal is nu een leuke speelruimte met o.a. biljart en tafelvoetbal. Een mooi huis voor een onvergetelijk familie- of vriendenweekend!
 
Beffe-LV 12 personen
 

 
Ideeën voor een gezinsvakantie
Hebben de kinderen het naar hun zin dan hebben Papa en Mama pas óók echt vakantie. Daarom nog wat tips voor de komende maanden:

 • Geef je kinderen de kans de wereld van het bos op speelse manier te ontdekken, Parc Chlorophylle.
 • Het wildpark bij La Roche-en-Ardenne met ook nog eens (vrij toegankelijk) heel veel speeltoestellen.
 • Astronaut voor één dag in het Euro Space Center.
 • Je kinderen archeologen voor een dag in het Archeoforum van Luik (site is helaas alleen franstalig).
 • Ridder of prinses? Ga op veroveringstocht in de versterkte burcht van Bouillon met het hele gezin.
 • Houtopia, een recreatief in- en outdoorcentrum met een avonturen- en belevingsparcours voor kinderen.
 • Plopsa Coo, een waterval vol avonturen voor je kinderen.
 • Het toeristische treintje van Erezéé; een leuke rit in een oud trammetje door de vallei van de Aisne. Maar let op, buiten het hoogseizoen alleen in de weekenden, raadpleeg hun website!.
Advies is om wel even te Google'n of er (en hoe) vooraf gereserveerd moet worden.

 

 
Tot slot
Heeft u een vraag over een huisje, een aanbieding of over een evenement in de omgeving van onze huizen, laat het ons weten. Waar mogelijk helpen wij u graag.