Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie 2020 - NL en BE - vakantiehuizen

Deze pagina is bijgewerkt vandaag om 09:02 uur.


Vrij met Krokusvakantie België - Ardennen

Beffe-JV: stenen huis in door bomen omringde tuin

Aanbieding: week € 259. Deze vakantiewoning, genaamd De Bison, ligt buiten de bebouwde kom aan de rand van het parkje Bois d'Arlogne in het dorp Beffe. Dit park is géén vakantiepark maar een kleine verzameling van vakantiehuizen. Het huisje ligt langs de GR-wandelroute die door de hele Ardennen loopt. Er is vrij en een vooral mooi "groen" uitzicht over het dal.
Het huisje is voorzien van CV met warm watervoorziening en er is tevens een sfeervolle houtkachel. In de tuin is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een ruim terras aanwezig. Een derde terras bij de schuur in de tuin is te gebruiken als bbq-plaats maar daar genieten van het uitzicht kan ook. Er is daar ook een klein buitenkacheltje aanwezig. Om buiten te zitten is er buitenmeubilair aanwezig, te vinden op de benedenverdieping.
Er is een afsluitbare ruimte voor 4 fietsen.
Type vakantiehuis: familiehuis (4 tot 8 personen).
huisdierrokenrolstoelhoutkachelmagnetronbedlinnenlinnenpakketdvdligbad

Beffe-LV: luxe en smaakvol ingerichte oud-boerderij

Aanbieding: last minute korting weekend of midweek. Dit vakantiehuis - een natuurstenen hoeve - ligt aan de rand van Beffe aan een rustige weg. Het is 2013-2014 geheel gerenoveerd waarna het voormalige woonhuis volledig en op smaakvolle wijze opnieuw is ingericht. Dat geldt zowel voor de benedenverdieping als voor de slaapkamers en badkamers. Drie van de vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer, de andere twee delen een vierde. De vanuit de keuken te bereiken voormalige kalverstal is omgebouwd naar een leuke speelkamer met o.a. biljart, dartspel en tafelvoetbal. Dit vakantiehuis ligt op loopafstand van een leuke taverne in Beffe. Wifi is aanwezig.
Type vakantiehuis: groepsaccomodatie (10 of meer personen).
huisdierrokenrolstoelvaatwasserdiepvrieswasmachinedvdinternetkinderbedkinderstoelbarbecue

Fraiture-AV: Le Gîte Ardennais, een 300 jaar oud huis

Aanbieding: last minute korting weekend of midweek. Het vakantiehuis Le Gîte Ardennais is gelegen aan een klein weggetje dat u direct brengt naar het prachtige natuurgebied van Baraque-de-Fraiture, vertrekpunt voor een wandeling of mountainbiketocht. In de wintermaanden als er sneeuw ligt kunt u skiën op de skipiste van Baraque-de-Fraiture. De skipiste is gelegen op circa 1 kilometer loopafstand.
Deze vakantiewoning is een oude dame van 300 jaar. Haar respectabele en bijzondere leven begon in het begin van de 17e eeuw. Zij heeft postkoetsen en ruiters onderdak geboden, notabelen gehuisvest, boeren, burgers en buitenlui gastvrij ontvangen en oorlogen doorstaan.
Le Gîte Ardennais heeft 6 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en is zodoende voor een grote familie- of vriendengroep van maximaal 24 personen een zeer comfortabel vakantiehuis. Wifi is aanwezig.
Type vakantiehuis: groepsaccomodatie (10 of meer personen).
huisdierrokenrolstoelhoutkachelmagnetronvaatwasserdiepvriesbedlinneninternetkinderbedkinderstoelbarbecueGa naar top pagina

Vrij met Voorjaarsvakantie NL Noord - Ardennen

Geen vakantiewoning met Voorjaarsvakantie NL Noord meer beschikbaar. 
 

Vrij met Voorjaarsvakantie NL Midd./Zuid - Ardennen

Geen vakantiewoning met Voorjaarsvakantie NL Midd./Zuid meer beschikbaar. 
 

Een vakantiehuis huren Ardennen-voorjaarsvakantie

Tja, februari is nog wat vroeg om al van de lente te kunnen genieten. En toch is er in deze wintermaand al een hoop te genieten. De kans is groot dat er nog sneeuw ligt. Een wandeling in de dan door sneeuw verstilde bossen is absoluut genieten. Maar skiën of langlaufen is ook mogelijk. Langlaufen kan bijvoorbeeld in loipes bij Samrée of Baraque de Fraiture, skiën kan alleen bij Baraque.

Baraque de Fraiture is met zijn 652 meter hoogte (Plateau des Tailles) het op een na hoogste punt van België. De heuvel ontleent zijn naam aan het nabijgelegen dorp Fraiture. Het is het hoogst gelegen skigebied van België en tegelijkertijd ook een van de weinige. De drie afdalingen kennen in totaal een lengte van twee kilometer. De langste afdaling is 900 meter. De piste is breed en goed verlicht. Meer hierover leest u hier.

Dus vrij met de Voorjaaarsvakantie 2020? Geniet dan in de Belgische Ardennen vanuit een van de vakantiehuizen op deze site!


 
 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

     - - - vak-voorjaar - - - v19.2.0/c cached 20 februari 10:23u