Portugal – home

U bent op zoek naar een mooi vakantiehuis in Portugal?

Wij bemiddelen in de verhuur van twee appartementen in de Algarve en wel in Albufeira. Het ene appartement wat dichter bij het strand, de ander wat dichter bij het stadscentrum, maar voor beiden geldt dat het er heerlijk vertoeven is.

Snelkiezen: appartementen in Portugal


vakantiehuis Albufeira-1, Albufeira - Ardennen
4+1 p.
Ardennen
dag vanafva € 30
 
appartement
appartement op loopafstand van strand
   wifi
vakantiehuis Albufeira-JB, Albufeira - Ardennen
4 p.
Ardennen
dag vanafva € 55
 
appartement
in luxe appartementencomplex op circa 400m van het strand
   wifi

Informatie over de omgeving van deze appartementen

Algarve - Albufeira
Geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis in Albufeira. Deze zuidelijke regio van Portugal is heel geschikt voor een echte strandvakantie. Geliefd om haar mooie stranden en aangename klimaat is de Algarve gedurende het hele jaar een prima vakantiebestemming voor zowel een zomervakantie als om te overwinteren.

Twee appartementen in Albufeira voor een vakantie aan de kust
Geniet van een heerlijke strandvakantie in Albufeira. Zandstranden, prachtige baaien en rotspartijen, u vindt het er allemaal. De kuststreek kenmerkt zich door rotsformaties die worden afgewisseld door hagelwitte stranden waar het heerlijk vertoeven is. Een leuk idee is om met de boot naar één van de vele eilanden te gaan. Zo is bijvoorbeeld eiland Ilha da Culatra is een mooie dagbestemming. Een appartement in Albufeira is dan ook een prima vertrekpunt voor heel veel dagen (strand-)plezier. Overigens kunnen golfliefhebbers terecht op vaak prachtig gelegen golfbanen. Maar er is meer...

Zie de historie van de Algarve tijdens je vakantie.
Veel getuigt in deze regio nog van van een indrukwekkende geschiedenis. Ga bijvoorbeeld eens naar het oude stadsgedeelte van Faro met zijn imposante 18e-eeuwse stadspoort, kathedraal en archeologisch museum. Of bezoek het mooiste stadje van de Algarve, Silves. Deze voormalige hoofdstad van het oude Arabische koninkrijk is op een helling gelegen en bestaat uit schitterende witte bouwwerken en een zandstenen kasteel. En zo is nog véél meer te zien!

Meer informatie over Albufeira vindt u hier.

 
 
 

Vakantiehuizen in België

Elders is het ook mooi. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen.

Vind ons op Google+
 
 

 
     - - - Land PT - - - v19.6.0, cached 7 oktober 12:09