Federatie van West-Nederlandse Personeelsverenigingen

[weaver_breadcrumbs class='alt-class' style='font-size: 11px;']

Federatie van West-Nederlandse Personeelsverenigingen

Leden van de federatie FWP en óók die van PZN krijgen 10% korting op de reguliere tarieven voor een week, midweek of lang-weekend. Deze korting betreft alle huizen op deze site m.u.v. Leysin-JV in Zwitserland. Deze korting is niet cumulatief en komt dus niet boven op andere kortingen. Dat is omdat veelal kosten voor schoonmaak en/of energie in de huurprijs zijn inbegrepen

Alle vakantiehuizen zijn van particuliere eigenaren. M.u.v. de appartementen betreft het veelal huizen met grote tuinen die daarmee veel privacy bieden. Deze vakantiehuizen zijn niet in een vakantiepark gelegen. Voor de meeste huizen geldt dat vergoeding voor verbruikte energie achteraf en naar werkelijk verbruik wordt ingehouden. Let op, het meenemen van huisdieren is niet overal toegestaan, lees daarom goed de huisbeschrijvingen.

In de kortingsregeling betrokken vakantiehuizen

België - Ardennen   
Beffe-HR4p. stenen huisMagoster-16p. chaletMagoster-RJ6p. chalet
Beffe-26+2p. stenen huisMarcouray-18p. stenen huisBeffe-LV12p. boerderij
Dochamps-3b19p. boerderijDochamps-3c24p. boerderij 
Portugal - Algarve   
Albufeira-JB4p. appartementAlbufeira-14+1p. appartement 
Zwitserland - Wallis   
Fiesch-HI4p. chalet  


Voor boekingen op deze site geldt dat geen administratiekosten of vergoeding voor meegenomen huisdieren worden berekend. Behalve bij Dochamps berekenen wij óók geen toeristenbelasting.
Boekingen voor volgend jaar gaan tot eind oktober tegen de tarieven van dit jaar!

[weaver_widget_area id='nieuw_op_vhv' style='margin-left: -20px; margin-right: 0px; font-size: 1.1em; font-weight: bold; padding: 0px; ']

Hulp bij maken van een voorselectie

Klik hieronder op de regel met het land van uw keuze en maak een eerste selectie uit de lijst van vakantiehuizen en appartementen. Helaas, de huizen Fiesch-MA en Leysin-JV in Zwitserland zijn hier niet uit te filteren maar vallen zoals vermeld buiten de kortingsregeling.
Nogmaals klikken sluit de lijst weer.

 1.  Vakantiehuizen België - Ardennen, veelal omgeving La Roche-en-Ardenne en Durbuy

 2.  Appartementen Portugal in Albufeira in de Algarve

 3.  Chalets Zwitserland kantons Vaud en Wallis, beide tegen de Italiaanse grens

Maar dit kan ook (vakantiehuizen België):

Boeken van een periode

Op iedere huispagina wordt aangegeven hoe u kunt boeken. Meestal is dat op deze site, soms boekt u op de site van de eigenaar. Vermeld daarbij steeds de actiecode zoals getoond op de FWP-site want anders wordt uw recht op korting niet onderkend.
Voor de goede orde: tenzij anders aangegeven geldt de korting niet voor aanbiedingen of last-minutes maar natuurlijk kunt u hier gewoon wel op boeken.