Facebook

Sinds eind 2015 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen en toeristische tips & evenementen op de Facebook-pagina van Vakantiehuisverhuur. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.

Reviews op onze Facebook-pagina vindt u hier. En hieronder de 5 meest recente posts.


Wat eerder berichtte ik over wandelingen vanuit Nadrin. Wel, wij zijn er intussen zelf geweest en de realiteit is zo mogelijk nog mooier dan toch al verwacht. Start in het centrum van #Nadrin nabij de VVV met goed aangegeven routes. Verschillen zijn er in lengte en moeilijkheidsgraad. Wij namen wandeling nr 6 (moeilijk, 1.40u) die je naar en langs de Ourthe brengt via een leuk klautertraject. Voor heel kleine kinderen is die route echter ongeschikt.

De plaatselijke restaurants gaan pas rond het middaguur open, dus in de ochtend eerst even een kopje koffie drinken zat er niet in. Hoewel, restaurant Le Lac de Belle Meuse gebeld en ja hoor, wij waren welkom. Wie dat ook wil kan even bellen: +32-496-648592, wel alleen frans gesproken. Er is altijd kans dat ze er vanaf 11:00 uur al zijn. Dit restaurant ligt circa 500 mtr oostelijk van centrum Nadrin.

Zoals al eerder gezegd, absoluut een aanrader voor de huurders van www.vakantiehuisverhuur.eu.

#ardennen #ourthe #omgLaRoche

PS de foto ontving ik van de heer Breg, een van onze huurders.
...

View on Facebook

3 weeks ago

Vakantiehuisverhuur

Vakantiehuis Beffe-JV

Het huis ligt buiten de bebouwde kom in het parkje Bois d'Arlogne. Géén vakantiepark maar een kleine verzameling van vakantiehuizen. Vanaf terras een leuk doorkijkje "in de verte".

#beffjv #beffejv #ardennen #vakantiehuis #beffe

Meer details: www.vakantiehuisverhuur.eu/vakantiehuis/beffjv/
...

View on Facebook

Vandaag de 100e "pagina-vind-ik-leuk" ontvangen. En dat vind ík dan weer leuk.

Ik volg meerdere Ardennen-sites en doe mijn best interessante tips te posten. En, vergeef mij dit "misbruik", óók zet ik er af en toe een aanbieding op met een aankomstdatum binnen 2 of 3 weken (die dan wat versluierend "buitenkansje" wordt genoemd) want gegeven de ontvangen reacties is daar vaak wel interesse voor. Interesse van huurders bij www.vakantiehuisverhuur.eu.

#ardennen #omgLaRoche #hoera
...

View on Facebook

 
 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.