Facebook

Sinds eind 2015 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen en toeristische tips & evenementen op de Facebook-pagina van Vakantiehuisverhuur. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.

Reviews op onze Facebook-pagina vindt u hier. En hieronder de 5 meest recente posts.


1 week ago

Vakantiehuisverhuur

Le Labyrinthe (het doolhof) van Barvaux is niet meer. Of beter, is tot veevoer geworden. Veel gezinnen hebben daar met veel plezier gedwaald, maar pas volgend jaar weer een nieuwe kans. Althans, voor wie een #vakantiehuis boekt op www.vakantiehuisverhuur.eu.

#ardennen #LeLabyrinthe #Barvaux #omgLaRocheLa récolte du maïs dans lequel vous êtes si nombreux à vous être perdu cet été !
...

View on Facebook

2 months ago

Vakantiehuisverhuur

Ik schreef hier eerder over. Voor wie er dan is (9 september) is het wellicht leuk om aan deze wandeling deel te nemen. Wij zelf geven er de voorkeur aan dat op een zelf gekozen moment te doen want je bent er dan mogelijk alleen. Wie de stilte van het bos en de sfeer in dit gebouw op zich laat inwerken ervaart de sereniteit ervan.

#ardennen #marcourt #SaintThibaut #omgLaRocheLe 09 septembre à Marcourt (Rendeux)
Visite Guidée à la Chapelle Saint-Thibaut Dégustation gratuite de produits du terroir.
Geleid bezoek aan Sint-Thibaut met gratis proeven van streekproducten.
Sur réservation / Op reservatie
Lieu: Place de Chiroubles - 6987 Marcourt
Infos: RSI Marcourt-Beffe – T : 084/47.77.91 - info@marcourt-beffe.be - www.marcourt-beffe.be
...

View on Facebook

 
 


       of vind ons op