Facebook

Sinds eind 2015 publiceren wij regelmatig nieuws over huizen, aanbiedingen en toeristische tips & evenementen op de Facebook-pagina van Vakantiehuisverhuur. Volg ons door aanklikken van de "Vind ik leuk"-button onderaan deze webpagina en krijg nieuws over toeristische attracties en evenementen en aanbiedingen meteen in uw tijdlijn. Stoppen kan altijd en op ieder moment m.b.v. dezelfde button.

Reviews op onze Facebook-pagina vindt u hier. En hieronder de 5 meest recente posts.


Dit bedrijf in Hampteau staat op enkele kilometers afstand van #Beffe en #Magoster langs de weg van Rendeux naar Hotton. Wij huren er regelmatig MTB's, ze hebben een paar mooie routes, van licht tot zwaar.
Maar ze bieden meer. Een idee wanneer we als toeristen (BE én NL) eindelijk weer naar de #Ardennen mogen gaan?

#omgLaRoche🌲HOOGTEPARCOURS🌲

Adrenaline kick op hoogte. Kom ons uitdagende hoogteparcours bedwingen tussen de bomen. Je komt onderweg verschillende hindernissen tegen ingericht voor jong en oud! De tokkelbaan van 150 meter maakt het avontuur compleet. Wij werken met het ‘’veiligste’ veiligheidssysteem waarbij deelnemers continu gezekerd zijn.

Graag vooraf reserveren via + 31 6 4008 9360

*let op: voor deelnemers vanaf 135 cm en een maximaal gewicht van 110 kilo
...

View on Facebook

CORONACRISIS NR 14 - 1 JUNI 2020

Wanneer mag de Nederlander de grens naar België weer over, wanneer is het huren van een vakantiehuis in de Ardennen weer toegestaan? Tja, het antwoord ligt in handen van de Belgische Overheid, maar die hult zich vooralsnog in stilzwijgen.
Wel zijn er verwachtingen, namelijk 8 juni of anders de 15e. Maar een verwachting is voor rekening van wie hem koestert dus feitelijk rest ons niets anders dan geduld en nog eens geduld.

#ardennen #coronavirus #wijwillennaardeArdennen #omgLaRoche
...

View on Facebook

"Sander Janson bezoekt de plaats La-Roche-en-Ardenne...."

Ja, hij wel. Dat zouden u en ik ook wel willen maar helaas, de Belgische Overheid staat dit nog niet toe. Maar hou onze coronaberichten hier in de gaten. Voor de maand juni en verder hopen wij op meer toegeeflijkheid en dan? En route!

#ardennen #coronacrisis #LaRocheEnArdenne #omgLaRoche
...

View on Facebook

 
 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.