Huis van de week

HomeAanbiedingenHuis van de week

Huis van de week

Met "huis van de week" willen wij een huis extra in de schijnwerpers plaatsen. Voor u aantrekkelijk want op perioden van minimaal vijf dagen en maximaal een week in laag- en middenseizoen geven wij 5% extra korting op de huurprijs. Dus ssk op een huurprijs die al een aanbieding is.

Beffe-2 - stenen huis

Het huis "Murmure de l'Isbelle". Een uurtje rijden van Maastricht bij het dorpje Beffe (gemeente Rendeux) ligt dit comfortabele huis (140 m², bouwjaar 2005). Het staat op een terrein van circa 1600 m² en is het laatste huis aan een doodlopend straatje. Het biedt een fantastisch uitzicht over een onbebouwd heuvellandschap met weiden en bossen. Als je op het terras zit, kun je het geruis van het beekje de Isbelle horen. De tuin biedt veel privacy en sluit aan op het omringende landschap.

Op de begane grond zijn er naast de living met houtkachel, cd-speler en een open keuken nog een tweepersoonsslaapkamer, toilet en een badkamer met wastafel, douche en sauna. Boven zijn 2 tweepersoonsslaapkamers, een 2e toilet, een 2e badkamer met wastafel, douche en ligbad en de vide met een 2e zithoek met TV (Ned 1, 2 en 3, BVN en buitenlandse zenders), dvd-speler. Ook is daar een slaapbank zodat zelfs visite kan blijven slapen. De bedden (boxspringmatrassen, dus prima slapen!) zijn bij aankomst al voor u opgemaakt en meenemen van bedlinnen is dus niet nodig. Gebruik van bedlinnen is verplicht; badhanddoeken en keukenlinnen kunt u desgewenst bijhuren. Voor de kinderen zijn er spelletjes, speelgoed, een sjoelbak en een tafeltennistafel in de garage waar overigens ook een extra koelkast staat. Tafeltennisbatjes zijn aanwezig, balletjes gewoonlijk ook.
Meer informatie over dit vakantiehuis vindt u hier.

DSC02680-buitenaanzicht wegkant.jpg

Beffe-2 (6p. stenen huis)

Beffe, luxe vakantiehuis (bouwjaar 2005) met 1600m2 tuin
voor wie een sauna best wel lekker vindt...
magnetron, oven, vaatwasser, wasmachine, sauna, houtkachel, tafeltennistafel,
huisdieren niet toegestaan

Buiten vindt u een Jeu de Boulesbaan in de tuin waarvoor ook de jeu-de-boule-ballen aanwezig zijn. In de tuin zijn twee terrassen aangelegd, één op het oosten en één op het zuiden, zodat je altijd ergens in de zon, maar ook in de schaduw kunt zitten. Beide terrassen zijn via drie dubbele openslaande deuren vanuit de living bereikbaar en kijken uit op de kleine vallei waar het beekje de Isbelle stroomt.

In het huis mag niet gerookt worden en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Dit huis is daarmee zeer geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen. Zo is vloerbedekking in de slaapkamers ultrakort en zijn beide banken van gladde stof. De dekbedden en kussens zijn synthetisch en om de bedden zit een speciale hoes zodat er geen huismijt in de matrassen kan komen. De dekbedhoezen zijn van katoen.Last-minutes en andere aanbiedingen

Last-minutes betreffen weekaanbiedingen met aankomst binnen 4 weken. Aanbiedingen betreffen kortere perioden.

 19-8-20176d.€ 528uw voordeel: € 94boek
 28-8-20174d.€ 278uw voordeel: € 70boek
 28-8-20175d.€ 370uw voordeel: € 66boek

Korting op tarief weekend en midweek

20% last-minutekorting bij aankomst uiterlijk op 13-08-17.

Beschikbaarheid in schoolvakanties en bijzondere feestdagen

1 week zomervak., herfstvak. wk2, herfstvak. Be, kerstvakantie en de jaarwisseling.
herfstvak. wk1.

Huurtarieven en overige kosten (€)


 
 


       of vind ons op

 
c 44:12