Huis van de week

HomeAanbiedingenHuis van de week

Huis van de week

Met "huis van de week" willen wij een huis extra in de schijnwerpers plaatsen. Voor u aantrekkelijk want op perioden van minimaal vijf dagen en maximaal een week in laag- en middenseizoen geven wij 5% extra korting op de huurprijs. Dus ssk op een huurprijs die al een aanbieding is.

Beffe-HR - stenen huis

Dit huis heeft een werkelijk unieke ligging. Het prachtig weids panorama in een pastoraal stukje Ardennen is steeds vanuit het huis te bewonderen door het grote raam dat de leefruimte in licht doet baden. Het is knus en gezellig en biedt voor een vakantieverblijf al het noodzakelijke comfort. Dit huis beschikt in de woonkamer weliswaar alleen over een houtkachel maar verbruik van brandhout is in de huurprijs inbegrepen.
Meer informatie over dit vakantiehuis vindt u hier.

beffe-hr_01.jpg

Beffe-HR (4p. stenen huis)

Beffe, knus stenen huis met 700m2 tuin
zonnige tuin met ook schaduwplekken...
openhaard, vaatwasser, magnetron, oven, wasmchine, huisdieren toegestaan

Het huis laat zich als volgt omschrijven: woonkamer met open keuken, keuken met combi-oven, vaatwasser, waterkoker, een inductiekookplaat plus een gewone electrische kookplaat. Een badkamer met douche en drie slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed (140x200cm); op alle bedden liggen dekbedden.
Bijzonderheden: het dorpsplein op ca 300m met leuke kinderspeelgelegenheid; op dezelfde afstand een gezellige taverne ("Beffelyhills") met een aangenaam buitenterras.Last-minutes en andere aanbiedingen

Last-minutes betreffen weekaanbiedingen met aankomst binnen 4 weken. Aanbiedingen betreffen kortere perioden.

 24-6-20177d.€ 381uw voordeel: € 43boek

Korting op tarief weekend en midweek

20% last-minutekorting bij aankomst uiterlijk op 19-06-17.

Beschikbaarheid in schoolvakanties en bijzondere feestdagen

7 weken zomervak..
Pinksteren en Vaderdag.

Huurtarieven en overige kosten (€)


 
 


       of vind ons op

 
c 49:20