Huisrecensies door onze huurders (2016-08-02)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.N.a.v. onze vraag over (on)tevredenheid over het gehuurde vakantiehuis stuurden huurders ons weer enkele evaluaties.

  • De familie de Jong beoordeelde Beffe-HR. Zij verrasten ons met een 10. Dit zeiden ze: Het huis Beffe HR heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Een 11 kunnen wij niet geven maar voor alle punten zeker een 10+. Wel is het uitzicht wat minder en anders dan in andere chalets maar daarover niet gezeurd. .
  • De familie Kloots evalueerde Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Tevreden maar een WIFI-aansluiting zou een verbetering zijn.
  • De familie Bastiaanse over Magoster-1. Hun overall-oordeel was een 9. Dit zeiden ze: De recente veranderingen zijn ons zeker bevallen. Het bredere bed is heel fijn. De TV is plezierig, mn. nu met de EK. Jullie locatie is echt de mooiste van de huizen die we gehuurd hebben.
  • De familie Henrichs beoordeelde Magoster-2. Hun overall-oordeel was een 9. Ze vertelden er het volgende over: Het verblijf was weer geweldig en we hebben weer vreselijk genoten van dit huisje, de ligging en de rust. Het voelt als thuiskomen en het schitterende panorama uitzicht en het hebben van heel de dag zonlicht vinden we echt een groot pluspunt.
  • De familie Matthijs over Magoster-3. Hun overall-oordeel was een . Hun opmerking luidde: Ons zevende verblijf in Magoster 3 is weer zoals altijd goed bevallen, enkel het slechte weer, vooral de eerste week was een beetje een tegenvaller. Weerom onze speciale dank aan Karin voor de goede service en het altijd nette chalet De kindvriendelijkheid van Magoster-3 waardeerden ze met een 9.
  • De familie van den Wildenberg over Beffe-2. De overall-score werd een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: We hebben een heel fijn verblijf gehad, het huisje is perfectHet was mooi weer, dus dat helpt ook.
  • De familie Veerman beoordeelde Beffe-2. Zij gaven een eindcijfer van een 9. Hun opmerking luidde: Wij hebben een prachtige week gehad in uw mooie huis. Wat een rust en ruimte, een dikke 9 voor alles. Heb al diverse foto's gestuurd naar familie en vrienden.
  • De familie Beyaert evalueerde Marcouray-1. De overall-score werd een 9. Hun bevindigen: Huis op een aangename plek met perfecte lichtinval. Ik had opgemaakte bedden verwacht... dus toch een kleine teleurstelling. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
Meer eerder gepubliceerde beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig recensies van huurders van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?