Huisrecensies door onze huurders (2016-05-18)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Huurders stuurden ons weer hun beoordelingen voor door hen gehuurde vakantiewoningen. Wij vermelden ze hier:

  • De familie Blomme evalueerde Magoster-1. Zij gaven een eindcijfer van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in uw chalet. Zowel kinderen als ouders hebben intens genoten. Er is goed als aan alles gedacht; we kwamen absoluut niks tekort. En een zalige omgeving, net wat we nodig hadden! . De kindvriendelijkheid van Magoster-1 gaven ze een 9.
  • De familie Otten evalueerde Magoster-2. De overall-score werd een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: "Alles was weer prima in orde".
  • De familie Hulselmans evalueerde Magoster-2. Eindcijfer een 9. Dit zeiden ze: Een heerlijke plaats om te zijn; rust, zicht, privacy en een goede uitvalsbasis. Het huis is over het algemeen aangenaam om in te verblijven.
  • De familie van der Schie evalueerde Magoster-3. Hun eindoordeel was een 9. Hun bevindigen: Een mooi huis met een fijn bad/douche. De bedden zijn voorzien van erg goede matrassen, dus dat slaapt heerlijk na een lange dag wandelen. De omgeving is geweldig. Enig minpunt van dit huis is het beperkte uitzicht in vergelijking met andere huizen. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie van Weersch over Magoster-3. Hun eindoordeel was een 8. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: Voor de tweede keer in huisje Magoster (3 geweest. Prima bevallen, goed verzorgd, alles aanwezig, aan te bevelen! De kindvriendelijkheid van Magoster-3 gaven ze een 8.
  • De familie van Erp beoordeelde Marcouray-1. De overall-score werd een 9. Hun opmerking luidde: We hebben prachtige wandelingen in de omgeving gemaakt en genoten van de rust, de natuur en de leuke stadjes (La Roche, Durbuy, Bastogne) in de buurt. Msschien is het voor de toekomst een optie om wifi aan te bieden?. Op kindvriendelijkheid scoorde Marcouray-1 een 7.
  • De familie Pattyn over Marcouray-1. Hun eindoordeel was een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Onze vakantie is goed verlopen in jullie huis. Alles was bij de hand, we hebben veel kunnen wandelen en het weer viel al met al mee. Voor de houtkachel denk ik dat je beter hout kunt klaarleggen om te gebruiken, daar in de buurt bijna géén hout te kopen is voor iemand die daar vreemd is. Op kindvriendelijkheid scoorde Marcouray-1 een 8.
  • De familie Naulaerts beoordeelde Beffe-LV. Zij verrasten ons met een 10. Dit zeiden ze: Alles tiptop in orde. Een vakantiehuis dat ruimschoots aan alle verwachtingen voldoet, een aanrader voor iedereen die perfectie nastreeft
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u op de huizenpagina's via het submenu Beoordelingen. Wij publiceren regelmatig recensies van huurders van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?