Gratis extra zaterdag Kerstweek 2015

 
Omdat 2e Kerstdag 2015 op een zaterdag valt is de voorkeursweek Kerst 2015 van zondag tot zondag. Aan huurders van deze Kerstweek bieden wij zaterdag 19 december als gratis extra vakantiedag. Aankomst voor de week met de jaarwisseling is bijgevolg ook op of na zondag.
 
U boekt een vakantiehuis desgewenst via de beschikbaarheidskalender. In de boeking zijn dan de aankomst- en vertrekdatum vooringevuld. Maar u kunt ook boeken op de webpagina van de door u gekozen vakantiewoning. Aankomst- en vertrekdatum zijn aanpasbaar op het boekingsformulier met dien verstande dat de Kerstweek vooralsnog alleen als volle week wordt verhuurd.

Wilt u gebruik maken van die extra zaterdag? Pas dan op het boekingsformulier de aankomstdatum aan of vermeld dit in het opmerkingenveld. Na verzending ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Wij streven naar een reactie binnen 24 uur.