Huisbeoordelingen door onze huurders (2015-08-16)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Ook in de afgelopen periode weer nieuwe evaluaties ontvangen.

  • De familie Geertsema beoordeelde Beffe-3. Eindcijfer een 8. Hun opmerking luidde: We hebben enorm genoten van ons weekje in jullie huis, gaaf uitzicht, leuk paadje naar het beekje in de dal, prima huisje. We weten jullie in de toekomst zeker te vinden en zullen het huisje ook zeker aan bekenden/vrienden aanraden De kindvriendelijkheid van Beffe-3 kreeg van hen een 8.
  • De familie de Ruyter over Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 8. Dit zeiden ze: In de kamer met twee aparte bedden een lampje tussen de twee bedden? Dat is een tip en doet geen afbraak aan uw mooie chalet. Verre van maar omdat u vroeg om onze mening te geven. In ieder geval het was een hele toffe week en we willen zeker nog terug komen. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 gaven ze een 9.
  • De familie Boers beoordeelde Magoster-2. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Wat hebben we genoten van het huisje. Alles was aanwezig om het ons naar de zin te maken. Wat een rust en wat een uitzicht. Heel goed en heel slecht weer gehad en dan suist de wind wel voortdurend om het huisje heen. We komen vast nog ’n keer terug.
  • De familie Henrichs beoordeelde Magoster-2. Hun eindoordeel was een 9. Zij gaven de volgende toevoeging: Het huisje en vooral de ligging trekken ons heel erg aan. Je kunt zelfs bij een beetje weer al uit de wind lekker buiten zitten en de mooie wolkenluchten zijn een elk uur wisselend groot schilderij om van te genieten. Ook de rust in en om Magoster vinden we super; geen drukke wegen en dorpen, heerlijk. Een super plek om uit te rusten en weer bij te tanken
  • De familie Matthijs evalueerde Magoster-3. Zij verrasten ons met een 10. Dit hebben deze huurders erover gezegd: We komen zeker terug voor een zevende verblijfWeerom bedankt voor de altijd correcte afhandeling van ons dossier. Ook weer een dikke pluim voor de beheerder voor de vriendelijke ontvangst en de altijd nette chalet.
  • De familie de Beukelaer beoordeelde Marcouray-1. Zij gaven een eindcijfer van een 8. Dit zeiden ze: We hebben weer een heerlijk weekje gehad. Het huisje was prima, voldeed aan onze verwachtingen. Al heb ik het idee dat het huis langzaam maar zeker wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken. De wellness ruimte was echt heerlijk en het terras is ook super met het overdekte gedeelte. Zo kan je ook lekker buiten zitten als het iets minder weer is.
  • De familie van den Brink over Beffe-LV. Hun overall-oordeel was een 9. Dit zeiden ze: Het huis heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan. Ruim, schoon, netjes en van alle gemakken voorzien. Dit is echt een tophuis. Karakteristiek, maar toch goed afgewerkt en compleet ingericht. Kindvriendelijkheid een lager cijfer omdat dit niet een huis is voor kleine kinderen, voor tieners een 10. De kindvriendelijkheid van Beffe-LV kreeg van hen daarom een 7.
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?