Huisbeoordelingen door onze huurders (2015-06-28)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Huurders stuurden ons weer beoordelingen over onze vakantiehuizen, wij vermelden ze hier.

  • De familie Pattij beoordeelde Magoster-1. Hun overall-oordeel was een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Heerlijk verblijf gehad met twee jonge kinderen (8 en 4 jaar), die het ook uitstekend naar hun zin gehad hebben. Ligging is prachtig met fantastisch uitzicht. Wij komen zeker terug. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 gaven ze een 9.
  • De familie Wijnen over Magoster-1. Eindcijfer een 9. Ze vertelden er het volgende over: We hebben het heel goed naar ons zin gehad in Magoster. Het huis was weer prima in orde. De wandeling over het romeinse pad was erg mooi, dank voor de beschrijving. Vaak een ree voorbij zien springen. Erg mooi! . Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie de Jong evalueerde Magoster-2. Eindcijfer een 9. Hun opmerking luidde: Wij hebben het wederom heel erg naar de zin gehad in het chalet. Wij waarderen het voor alle punten zeker op een 9. Graag tot de volgende keer, de 15e keer in totaal.
  • De familie van der Schie evalueerde Magoster-2. Hun overall-oordeel was een 9. Hun opmerking luidde: We hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Heerlijk gewandeld en genoten van het weer. Met name de bossen recht achter het huis werden zeer gewaardeerd door onze kinderen. Het balkon was heerlijk om tot rust te komen. De badkamer was wat ons betreft een beetje krap voor 5 personen. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 10.
  • De familie Lanjouw evalueerde Beffe-2. Hun overall-oordeel was een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Wij hebben een prachtige week gehad, het huis heeft een mooie ligging en is erg ruim. Op alle punten geven wij daarom een 9.
  • De familie Roelfzema evalueerde Marcouray-1. Eindcijfer een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: We hebben een goed en prettig verblijf in Marcouray gehad. Het huis ligt op een mooie locatie en we hebben er comfortabel geslapen (prima bedden). Ruime kamers. Mooie grote tuin met schaduw als het warm is.
  • De familie Hoksbergen over Beffe-LV. Hun eindoordeel was een 9. Hun bevindigen: We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen en hebben genoten van het comfort van het huis en van de mooie omgeving. We zullen dit huis zeker bij familie en bekenden aanbevelen (en heb dat inmiddels al bij enkele collega's gedaan...). De kindvriendelijkheid van Beffe-LV gaven ze een 8.
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?