Huisbeoordelingen door onze huurders (2015-04-15)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Huurders stuurden ons weer hun beoordelingen, wij vermelden ze hier.

  • De familie Mulder beoordeelde Beffe-HR. Zij gaven een eindcijfer van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Volledig ingericht en zeer compleet. Netheid was in orde en zeker geen kritiek. .
  • De familie Hulselmans beoordeelde Cielle-1. Hun overall-oordeel was een 9. Hun bevindigen: We hebben daar een heerlijke tijd gehad. De rust van het huis en de omgeving zijn ons heel erg opgevallen.
  • De familie Tange beoordeelde Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: We hebben het weekend geweldig gevonden. De ligging was altijd al geweldig, het tweepersoons bed sliep heerlijk en de keuken was ook erg praktisch.
  • De familie Henrichs beoordeelde Magoster-2. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: We hebben het weer heerlijk gehad en weer kunnen genieten van het mooie uitzicht en de prachtige omgeving. Vanwege het heerlijke weer ook goed gebruik kunnen maken van het geweldige terras wat wij echt een pluspunt vinden van dit huisje. .
  • De familie Luyckx over Marcouray-1. Hun overall-oordeel was een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Een enkel werkpunt maar over het algemeen waren we tevreden over ons verblijf.
  • De familie Crepain evalueerde Marcouray-1. Eindcijfer een 7. Zij gaven de volgende toevoeging: Het huis is toe aan een grote(re) schoonmaakbeurt. Voor het overige hebben wij met volle teugen genoten van onze vakantie. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Goris evalueerde Beffe-LV. Eindcijfer een 9. Hun bevindigen: Onze familie heeft ten volle genoten van het verblijf te Beffe. Wij kunnen dit huis ten zeerste aanraden. De kindvriendelijkheid van Beffe-LV waardeerden ze met een 8.
Meer eerder gepubliceerde beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?