Huisbeoordelingen door onze huurders (2015-01-06)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.N.a.v. onze vraag over (on)tevredenheid over het gehuurde vakantiehuis stuurden huurders ons weer enkele evaluaties.

  • De familie Merk beoordeelde Magoster-1. Hun eindoordeel was een 8. Huurder was er tijdens de jaarwisseling '14/'15 en maakte verder geen opmerkingen.
  • De familie Pattyn over Magoster-1. De overall-score werd een 9. Ze vertelden er het volgende over: Ik zal iets op de site zetten, voor ons was alles weer naar wens. Tot de volgende keer. En nogmaals bedankt om jullie chalet te mogen gebruiken.
  • De familie van Weersch beoordeelde Magoster-3. Eindcijfer een 8. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Huurder heeft geen opmerking gemaakt. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Blijsie evalueerde Beffe-2. Eindcijfer een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en het huisje voldeed zeker aan onze verwachtingen. Wij zullen dan ook zeker onze vrienden en familie dit adres doorgeven!
  • De familie Blom over Marcouray-1. Eindcijfer een 9. Hun bevindigen: Faciliteiten ( keuken) een 7 i.v.m. afwezigheid van wat keukenspullen als een rasp, kurkentrekker en een grote ovenschaal.
  • De familie Smid over Marcouray-1. Hun eindoordeel was een 9. Dit hebben ze erover gezegd: In de overigens zeer complete keuken was een mixer wel handig geweest. Verder niks dan lof. Zowel qua comfort als qua ligging een fantastisch huis met veel mogelijkheden, vooral de wellnessruimte was fantastisch! Op kindvriendelijkheid scoorde Marcouray-1 een 9.
  • De familie Ryckaert over Marcouray-1. Hun overall-oordeel was een 9. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Het was een deugddoend verblijf in Marcouray! De kindvriendelijkheid van Marcouray-1 waardeerden ze met een 9.
Alle andere beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?