Dochamps-3a/b/c (boerderij, 13-23p.) – Ardennen

Dit vakantiehuis - ooit een hoeve en daarom getooid met de naam La Ferme - bestaat uit een basisruimte plus twee delen die afhankelijk van de groepsomvang zijn bij te huren. Dochamps-3a bestaat uit deel A (zie foto 2 die e.e.a. verduidelijkt). Dit basisdeel A is royaal geschikt voor 13 personen. Er is WIFI aanwezig en voorts zijn er twee SAUNA-cabines en een stoomdouche. Dochamps-3a is zodoende een prima vakantiehuis voor gezelschappen tot maximaal 13 personen.
Voor alle duidelijkheid: dit vakantiehuis wordt nooit meer dan aan één gezelschap tegelijkertijd verhuurd. Een eventueel niet gehuurd deel (u huurt dan Dochamps-3a of Dochamps-3b) wordt dus nooit in dezelfde periode aan derden verhuurd.

laatste update: 07-01-2017


[wppa type="slideonly" album="30" alt="354"][/wppa]

Ardense boerderij deel A max. 13 personen

Korte huisbeschrijving Deze voor de streek zo authentieke hoeve met natuurstenen muren werd omgebouwd tot een prachtige vakantiewoning en is ideaal voor gezinnen met kinderen, voor een familie-reünie of voor groepen tot 24 personen. Bij 21-24 personen heeft u het voordeel om als apart gezin (of Opa en Oma?) in alle rust te beschikken over een eigen ruimte inclusief keuken. Het staat in Dochamps in de provincie Luxemburg.
Ter voorkoming van misverstanden: welke deel u ook huurt, u bent altijd de enige huurder van dit vakantiehuis. Een niet gehuurd deel (u huurt Dochamps-3a of Dochamps-3b) wordt dus nooit tegelijkertijd aan derden verhuurd.
Afstandsindicatie: Utrecht-Dochamps 271 km.

Dit vakantiehuis is te huren in drie varianten:
  • dit vakantiehuis ligt aan de rand van het dorp
  • het is geschikt voor maximaal 13 personen en ligt in Dochamps, provincie Luxemburg, regio Ardennen in België

  • Fatal error: Call to undefined function week_laag_doch03a() in /home/deb48514/domains/vakantiehuisverhuur.eu/public_html/wp/wp-content/plugins/php-execution-plugin/includes/class.php_execution.php(273) : eval()'d code on line 24