Albufeira-JB (appartement, 4p.) – Portugal, Algarve


Per begin april 2013 in ons huisaanbod opgenomen:

Albufeira-JB: appartement op 400m afstand van strand

Het luxe appartement Três Irmãos is ruim van opzet (totaal ca 105 m2) en biedt een ruime kamer, keuken, 2 grote slaapkamers, 2 badkamers en een groot balkon met uitzicht over zee. Dit appartement is ideaal voor een gezelschap van maximaal 4 volwassenen.

Het kleinschalige appartementencomplex, bekend onder de naam “Paraiso da Balaia” is gelegen in de rustige buurt Santa Eulália, tussen Albufeira/Oura en Olhos de Aqua, op 400 meter afstand van het strand en dicht bij een aantal winkels waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Ook zijn er een aantal restaurants direct in de nabije omgeving gelegen.

Korte huisbeschrijving
 • dit vakantiehuis ligt in luxe appartementencomplex op circa 400m van het strand
 • het is geschikt voor maximaal 4 personen en ligt in Albufeira, regio Algarve, in Portugal
 • indicatie afstand Utrecht-Albufeira: 2388 km
 • daghuur van euro
 • groot en ruimtelijk van opzet en geschikt voor 4 volwassenen. Vanaf het ruime balkon prachtig uitzicht over zee. In de tuin met zwembad en ligstoelen kunt u heerlijk relaxen. De bar is open vanaf 17:00 uur
 • woonkamer: ruime woonkamer (40m2), schuifdeur naar het balkon maar tevens voorzien van Airco. Verder een 2 en 3-delig leren bankstel en een tafel met 6 stoelen. In de woonkamer staat een grote TV [NL-zenders]. Het gehele complex is voorzien van gratis internet
 • keuken: goed uitgerust met onder meer een vaatwasmachine, elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat & Senseo, waterkoker en een broodrooster. Tevens zijn een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en een stofzuiger aanwezig
 • slaapkamers: twee grote slaapkamers uitgerust met éénpersoons bedden (200x100cm). Elke kamer heeft een opbergkast waarvan een ook met kluisje
 • badkamers: 2 ruime badkamers beide voorzien van een douche en toilet. Eén badkamer met ligbad
 • balkon: aan voorzijde met prachtig uitzicht over zee; in de zomermaanden voldoende schaduw en in de winter kunt u hier juist lekker genieten van de zon
 • bijzonderheden: huurprijs is inclusief bedlinnen en handdoeken, november t/m maart energietoeslag, huisdieren niet toegestaan
 • verdere bijzonderheden: laten uitvoeren van de eindschoonmaak is verplicht; huur van bedlinnen is mogelijk; roken is helaas niet toegestaan.

Voor meer informatie over Albufeira-JB ga naar

Een mooi vakantiehuis en een te onthouden vakantiebestemming!