Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-10-31)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Op ons bericht of het verblijf was bevallen of dat er klachten waren stuurden veel huurders ons weer hun bevindingen.

  • De familie Hagen beoordeelde Cielle-1. Hun eindoordeel was een 9. Hun bevindigen: Ja, het was weer heerlijk! We komen graag weer eens terug in één van de huizen van de website.
  • De familie Wijnen beoordeelde Magoster-1. Eindcijfer een 9. Dit zeiden ze: Wat een heerlijk knus huis. Sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. 's Ochtends wakker worden en gelijk genieten van het uitzicht en de koeien. Het huis is een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en wandelingen. De vele tijdschriften, spelletjes en video's vielen in de smaak. We komen graag weer eens terug! Op kindvriendelijkheid scoorde Magoster-1 een 9.
  • De familie van Montfoort over Magoster-1. Eindcijfer een 7. Dit hebben ze erover gezegd: We hebben zeker genoten van uw chalet in Magoster. Echter voor mijn ouders waren de beide trappen toch erg lastig. Verder zeer genoten van het prachtige uitzicht, de rust en stilte en de mooie omgeving.
  • De familie Tijm over Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Wij hebben genoten van jullie huisje en de omgeving. Het weer was grotendeels geweldig, dus we konden volop wandelen en van de stilte en de natuur genieten. Jaloers op de sterrenhemel die wij zo niet kennen. Echt prachtig!
  • De familie de Jongh evalueerde Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 8. Ze vertelden er het volgende over: We vonden het weer heerlijk, ondanks het slechte weer. Qua kindvriendelijkheid: de speeltoestellen en de tuin zijn fantastisch en ook het speelgoed in het huisje viel in de smaak. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 kreeg van hen een 8.
  • De familie Henrichs beoordeelde Magoster-2. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Omdat onze zomervakantie er bij in geschoten was konden we gelukkig nog terecht in wat we inmiddels "ons" huisje noemen. Heerlijk weer die rust en prachtige uitzichten, en de mooie natuur en het wild... We hebben er weer erg ven genoten en zijn ook weer een beetje bij getankt. We komen graag terug.
  • De familie de Jager evalueerde Marcouray-1. Hun eindoordeel was een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Ons verblijf is goed bevallen. Waarschijnlijk heeft men in andere jaargetijden minder last van vliegen, ze waren er nu wat veel. Verder: een mooi huis in een prachtige omgeving.
Meer eerder gepubliceerde beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?