Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-09-01)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Wij ontvingen recent weer enkele evaluaties over gehuurde vakantiehuizen.

  • De familie De Zeeuw over Beffe-HR. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 8. Zij gaven de volgende toevoeging: Wij en onze vrienden hebben genoten van een heel "compleet onderkomen". Alle gebruiksvoorwerpen waren ruim voldoende. We hebben niets gemist.
  • De familie Pater evalueerde Beffe-HR. Eindcijfer een 8. Ze vertelden er het volgende over: Het huisje was fijn gelegen met veel privacy . Heerlijke tuin met voldoende zon en schaduw. Huisje was goed voorzien van alles. Uiterst comfortabel. Omgeving prachtig, activiteiten en voorzieningen redelijk dichtbij, huisje zelf een oase van rust. Kan van daaruit prachtig wandelen. . Op kindvriendelijkheid scoorde Beffe-HR een 8.
  • De familie de Bruin over Cielle-1. De overall-score werd een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Overall, een fijne plek die we zeker zullen aanraden in onze kennissenkring!.
  • De familie Storm beoordeelde Magoster-1. Zij verrasten ons met een 10. Ze vertelden er het volgende over: In een woord GEWELDIG. Wij gaan al 40 jaar naar de Ardennen, vroeger met de tent op de Benelux camping, later een stacaravan of huisje. Deze keer uw chalet. Wij waren het er allemaal over eens dat dit de mooiste plek en het schoonste huisje was van allemaal. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 waardeerden ze met een 9.
  • De familie Harbers evalueerde Magoster-2. De overall-score werd een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: Erg leuk dat er speelgoed, spelletjes, tijdschriften, etc. aanwezig waren. Kortom, een heel compleet huisje voor een goede prijs.
  • De familie Sluiter evalueerde Magoster-3. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 8. Hun bevindigen: We hebben een prima verblijf gehad in jullie huisje! Mooie rustige plek en van alle gemakken voorzien.
  • De familie Ten Brinke beoordeelde Beffe-2. Hun eindoordeel was een 8. Dit zeiden ze: De omgeving, de ligging van de woning en de woning zelf hebben ons aangenaam verrast. Fijn dat de woning van alle gemakken voorzien is en er zelfs een opblaasbaar zwembadje aanwezig was. Al met al een aanrader voor anderen. De kindvriendelijkheid van Beffe-2 kreeg van hen een 8.
Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?