Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-08-01)

Geef je mening !

De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.

In onze inbox troffen we weer nieuwe beoordelingen.

  • De familie Waterschoot over Magoster-1. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 8. Zij gaven de volgende toevoeging: (Alleen cijferbeoordelingen ontvangen) Op kindvriendelijkheid scoorde Magoster-1 een 9.
  • De familie Vleghels beoordeelde Magoster-1. Hun eindoordeel was een 9. Ze vertelden er het volgende over: Fantastische plek en alles aanwezig. Het uitzicht en de woning zijn in werkelijkheid beter dan op de foto. Wij zijn razend over de woning en hebben het aan iedereen al laten zien en ook aanbevolen. Wij komen zeker terug. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 kreeg van hen een 9.
  • De familie Plijnaer over Magoster-2. De overall-score werd een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Het huis heeft onze verwachting overtroffen!!!! De ligging is geweldig en het huis was zo compleet als je maar kunt wensen.
  • De familie Vanhaekendover beoordeelde Magoster-3. Zij verrasten ons met een 10. Hun bevindigen: We hebben een zeer leuke vakantie gehad in dit vakantiehuisje dat heel net en proper was en bovendien leuk was ingericht. Zelfs voor de 3 kinderen waren er films en spelletjes voorzien. Zeker een aanrader! . De kindvriendelijkheid van Magoster-3 gaven ze een 10.
  • De familie Matthijs evalueerde Magoster-3. Zij verrasten ons met een 10. Dit zeiden ze: Ons vijfde verblijf in chalet Magoster-3 was weer super; nieuwe schemerlampen en salon, heel gezellig, kortom, zalige chalet in een prachtige en vooral rustige omgeving. Op naar het zesde verblijf!.
  • De familie D’haese evalueerde Beffe-2. De overall-score werd een 9. Dit hebben ze erover gezegd: Zijn inderdaad terug van de Ardennen. We hebben een fijne reis gehad. Gezellig huisje, veel ruimte en een leuke omgeving. De kindvriendelijkheid van Beffe-2 kreeg van hen een 8.
  • De familie van Erp beoordeelde Beffe-LV. Zij verrasten ons met een 10. Zij gaven de volgende toevoeging: Het is een mooi gerestaureerd huis, zeer luxe en comfortabel. Royale leefruimte en grote woonkeuken met zeer complete apparatuur en inventaris. Mooie grote slaapkamers, waarvan zelfs drie met eigen luxe badkamer en nog een vierde badkamer voor de overige 2 slaapkamers. De aparte speelkamer biedt allerlei mogelijkheden en kan zeker een pré zijn. De ligging aan de rand van het dorp is uitstekend; een mooi uitgangspunt voor wandelingen en uitstapjes.

Alle hier geplaatste beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?