Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-06-09)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.Op ons bericht of het verblijf was bevallen of dat er klachten waren stuurden veel huurders ons weer hun bevindingen.

  • De familie Vijverberg over Beffe-HR. Zij kwamen tot een eindoordeel van een 9. Zij gaven de volgende toevoeging: Huurder was over het huis zeer te spreken.
  • De familie Hagen over Beffe-HR. Eindcijfer een 9. Dit zeiden ze: We hebben het heel goed gehad en komen vast een keer terug.
  • De familie Hollander evalueerde Beffe-3. Zij gaven een eindcijfer van een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Het uitzicht is er inderdaad fantastisch. We komen hier graag nog eens terug.
  • De familie Dings over Cielle-1. Zij gaven een eindcijfer van een 9. Ze vertelden er het volgende over: Het is een mooi verzorgd huisje, voorzien van alle gemakken en met een prachtig uitzicht. We houden het zeker in gedachten om nog een keer terug te komen!. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 9.
  • De familie Fransen evalueerde Magoster-1. Zij gaven een eindcijfer van een 8. Dit hebben ze erover gezegd: Op de 2e slaapkamer (met de 2 1-persoonsbedden) missen we een bedlampje om nog even wat te lezen. Verder hebben we weer genoten. De kindvriendelijkheid van Magoster-1 waardeerden ze met een 8.
  • De familie Druijve beoordeelde Beffe-2. Hun overall-oordeel was een 9. Dit zeiden ze: Een schitterend huis prachtig gelegen met een mooi uitzicht. Helaas zat het weer niet mee, koud en regenachtig. Toch hoop ik nog eens van dit huis gebruik te kunnen maken. .
  • De familie Huisman beoordeelde Beffe-2. Zij verrasten ons met een 10. Dit hebben deze huurders erover gezegd: Alles aan het huis was te gek! De ruimte, de bedden, de tafeltennistafel, het uitzicht! Alles was fantastisch! Alles was schoon en compleet!. De kindvriendelijkheid van Beffe-2 gaven ze een 10.
Alle eerder ontvangen beoordelingen vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?