Huisbeoordelingen door onze huurders (2014-04-12)

Geef je mening !
De actualiteit van deze pagina kan zijn verlopen. Kijk dan hier.In onze inbox troffen we weer nieuwe beoordelingen.

  • De familie Klaassen evalueerde Beffe-HR. Hun overall-oordeel was een 9. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: Het huisje was voorzien van alles wat je maar kan bedenken. Ook was het zeer proper en het staat in een schitterende omgeving met veel uitgaansmogelijkheden.
  • De familie Welling evalueerde Cielle-1. De overall-score werd een 7. Zij gaven de volgende toevoeging: We hebben het heerlijk gehad in het vakantiehuis in Cielle. Natuurlijk was het ook schitterend weer. Het blijft een hele mooie rustgevende plek. De kindvriendelijkheid van Cielle-1 gaven ze een 7.
  • De familie Everaert beoordeelde Cielle-1. Eindcijfer een 8. Ze vertelden er het volgende over: Leuk huis, leuke lokatie. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Witteman beoordeelde Magoster-1. Zij gaven een eindcijfer van een 8. Dit hebben ze erover gezegd: We hebben genoten van de reeën die we twee middagen/avonden hebben gezien, een keer uit het bos komend bij de eik en een keer voor op het weiland. Ook elke dag de buizerd op zijn paaltje mogen aanschouwen.
  • De familie Pattyn evalueerde Marcouray-1. Hun eindoordeel was een 9. Hun opmerking luidde: Het huis is zeer mooi, rustig gelegen en we konden zeer veel wandelen; dus bijna perfect. Het onderdeel kindvriendelijkheid scoorde een 8.
  • De familie Rovers evalueerde Marcouray-1. Hun eindoordeel was een 8. In hoofdlijn zeiden ze het volgende: We hebben het super naar ons zin hebben gehad en vonden het een mooi vakantiehuis! We waren erg tevreden en we hebben er zin in om deze zomer nog een keer terug te komen. De kindvriendelijkheid van Marcouray-1 gaven ze een 7.
  • De familie Debraekeleer over Marcouray-1. Zij verrasten ons met een 10. Ze vertelden er het volgende over: Prima locatie. De wellness is een groot pluspunt. De kindvriendelijkheid van Marcouray-1 gaven ze een 8.
Alle eerder gepubliceerde evaluaties vindt u op de huizenpagina's onderaan. Wij publiceren regelmatig beoordelingen van de huisjes van www.vakantiehuisverhuur.eu. Ook de uwe?