Cadeautip: schenk iemand een lang weekend, midweek of meer

Vakantiehuisverhuur.eu biedt al enige de mogelijkheid om iemand een (deel van een) verblijf in een vakantiehuis te schenken. Doe uw ouders, schoonouders, kinderen of vrienden een plezier en geef hen een Vakantiehuisverhuur Cadeaubon. De procedure is eenvoudig. U bestelt en betaalt. De waarde kunt u geheel zelf bepalen en is ieder bedrag tussen 25 en 500 euro. U ontvangt daarop een unieke code die daarna door de ontvanger wordt gebruikt bij diens boeking. De waarde van de cadeaubon wordt dan door ons in mindering gebracht op het bedrag van de huur.

Natuurlijk zijn er wel wat spelregels aan verbonden. Deze regelen zaken als de geldigheidsduur, annulering en huizen waarvoor de cadeaubon kan worden gebruikt. Niets bijzonders maar even goed lezen voorkomt mogelijke teleurstelling. U vindt ze hier.