Magoster-3 (chalet, 6p.) – Ardennen


Per begin april 2008 in ons huisaanbod opgenomen:

Aanzicht vakantiehuis Magoster-RJ, Ardennen

Magoster-RJ (6p. chalet)

Magoster-RJ, luxe chalet tegen bosperceel
de tuin uit, bospad in en meteen in de natuur...
magnetron, oven, huisdieren toegestaan

Magoster-3: tegen bosrand met wandelpad direct het bos in


Dit huis is verkocht en heeft door de nieuwe eigenaar aanpassingen ondergaan. Daarom verhuren wij het nu onder een andere naam: Magoster.RJ.

Dit chalet heeft een balkon aan 2 zijden en is gericht op het zuidwesten. Het kijkt uit over grasland vóór en biedt een mooi panorama. In de tuin staat een leuk speelhuis voor de kinderen. Binnen in de verzorgde woonkamer met vernieuwd interieur liggen brochures klaar met veel informatie over de omgeving.

Korte huisbeschrijving
  • dit vakantiehuis ligt buiten de bebouwde kom, in agrarisch gebied, met de achterkant tegen groot bosperceel en aan een autoluwe weg. Naast het chalet begint een bospaadje
  • het is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt in Magoster, regio Ardennen, provincie Luxemburg, in België
  • indicatie afstand Utrecht-Magoster: 273 km

Voor meer informatie over Magoster-3 ga naar Magoster-RJ

Alle huizen in België

-  Beffe-HR4p.knus huisje, zonnige tuin met schaduwrijke plekken; wifi.
-  Beffe-JV4p.zonnige tuin met schaduwrijke plekken, vanaf terras leuke doorkijk "in de verte", gezellig huis.
-  Magoster-16p.magnifiek uitzicht, privacy in grote tuin met twee terrassen, schommel, klimtouw en speeltoren met glijbaan.
-  Magoster-RJ6p.tegen bosrand met wandelpad direct het bos in; tuin met speelhuis voor kinderen.
-  Beffe-26+2p.met sauna en jeu-de-boullesbaan; zicht op lieflijk valleitje.
-  Marcouray-18p.bovenaan een berg, omringd door velden en mooie vergezichten; wellness-ruimte; wifi. Buiten jeu-de-boulles-baan.
-  Beffe-LV12p.gerenoveerde boerderij aan de rand van het dorpje Beffe; zeer luxe inrichting; wifi; leuke speelkamer in voormalige koeienstal met o.a. tafelvoetbal, dart en biljart. Buiten petanquebaan.
-  Dochamps-3b19p.authentiek Ardense hoeve met wellsness-faciliteiten als 2 sauna's en stoomcabine; wifi. Uitbreidbaar naar 24 peronen = Dochamps-3C.
-  Dochamps-3c24p.authentiek Ardense hoeve met wellsness-faciliteiten als 2 sauna's en stoomcabine; wifi. Uitbreiding op Dochamps-3B met 2-persoonsslaapkamer en kamer met 2 één-persoonsbedden.
-  Fraiture-AV24p.gerenoveerde 300 jaar oude woning nabij het dorpje Baraque Fraiture; 6 badkamers; wifi; leuke speelkamer met tafelvoetbal. Grote omheinde tuin.

Of bezoek de landpagina België.