Vakantiehuisverhuur.eu blogs nu ook op uw smartphone

In de iTunes-store is de gratis app Bloapp verkrijgbaar. Door middel van deze app krijgt u feeds van door u zelf te kiezen blogs actueel op uw smartphone. De app zorgt daarbij voor een optimale presentatie. De app voor iPhone of iPad vindt u hier, een Android-app vindt u hier. De app is nog vrij nieuw (momenteel zelfs beta) en heel veel nederlandse blogs zijn er nog niet. Maar dat is vrijwel zeker een kwestie van tijd.
Eenmaal op uw smartphone gedownload en gestart zoekt u de gewenste blog(s). De nieuwsblog van deze site heet, hoe kan het ook anders, Vakantiehuisverhuur. Of u kiest in het zoekscherm voor scannen van de links getoonde QR-code op uw smartphone-camera. Doe het! En ontvang regelmatig tips voor leuke dagtrips in de omgeving van de op www.vakantiehuisverhuur.eu verhuurde huizen. Eens temeer blijkt: “Vakantiehuisverhuur, niet alleen vernieuwend, maar ook bij de tijd”!