Membre-PV (Ardens huis, 12p.) – ArdennenDEZE VAKANTIEWONING IS HELAAS PER 1 DECEMBER 2016 UIT DE VERHUUR GEHAALD


 
Deze vakantiewoning, een authentiek Ardense huis in het centrum van Membre-sur-Semois, bevindt zich op steenworp afstand van de rivier Semois. Het werd in de jaren 2011 en 2012 grondig gerenoveerd en biedt nu aan maximaal 12 volwassen alle modern comfort. De keuken is volledig ingericht en biedt onder meer een elektrisch fornuis, oven, koel-diepvriescombi en vaatwasser. De woning heeft CV. Voor jong en oud is er een speelkamer met tafelvoetbal. Het terrein kan met een poort worden afgesloten en er is een tuinhuis als afsluitbare fietsenstalling.
Dit vakantiehuis heet Lys-de-Membre ('Lelie van Membre') en ligt op circa 100 mtr van de Semois. Daar is ook een aanlegplaats voor de afvaart per kayak. 
 
 

Reacties zijn gesloten.